Mørdej:
koldt smør hakkes i rismelet. Æg, sukker og Vanila røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Dejen rulles til en pølse, der lægges på en smurt, melet bageplade og rulles ud til en flade, der er 20x25 cm. Pladen stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 10 min. ved 200 gr. Den varme kage deles med en skarp kniv i 5 cm brede strimler, der igen deles i trekanter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12787 gange, og udskrevet 217 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider