Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rismelstrekanter

Rismelstrekanter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snitter

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
150 g.rismel
85 g.smør eller margarine
1 æg
85 g.sukker
1/2 tsk.Vanila
 
Opskrift:
Mørdej:
koldt smør hakkes i rismelet. Æg, sukker og Vanila røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Dejen rulles til en pølse, der lægges på en smurt, melet bageplade og rulles ud til en flade, der er 20x25 cm. Pladen stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 10 min. ved 200 gr. Den varme kage deles med en skarp kniv i 5 cm brede strimler, der igen deles i trekanter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12502 gange,
og udskrevet 210 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu