Rismelssandkage

Rismelssandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør eller margarine
200 g.sukker
25 g.hakkede mandler eller 1 tsk. mandelessens
4 æg
250 g.rismel
0.5 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i. Hakkede mandler og hele æg tilsættes, ét ad gangen. Rismel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst. Dejen fyldes i en smurt 1 1/2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175 gr.





karakterer:
Opskriften er vist 17128 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-08 08:28:03
Fantastisk opskrift, som giver en god og luftig kage. Den kan varieres i uendelighed. Med f.eks. Saft og skal af en revet appelsin og chokolade stykker. Vanille og saft og skal af en citron. Kakao, nødder osv. Men den er også god, helt som den er :) Jeg bager den ofte som cupcakes, da det er nemmere af opbevarer i fryseren og tage med. I så fald skal de bages 15-18 min. Alt efter str.