Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rismelssandkage

Rismelssandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør eller margarine
200 g.sukker
25 g.hakkede mandler eller 1 tsk. mandelessens
4 æg
250 g.rismel
1/2 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i. Hakkede mandler og hele æg tilsættes, ét ad gangen. Rismel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst. Dejen fyldes i en smurt 1 1/2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175 gr.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12506 gange,
og udskrevet 280 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Søs Weber Hansen   -  2016-05-08 08:28:03
Fantastisk opskrift, som giver en god og luftig kage. Den kan varieres i uendelighed. Med f.eks. Saft og skal af en revet appelsin og chokolade stykker. Vanille og saft og skal af en citron. Kakao, nødder osv. Men den er også god, helt som den er :) Jeg bager den ofte som cupcakes, da det er nemmere af opbevarer i fryseren og tage med. I så fald skal de bages 15-18 min. Alt efter str.