Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vermicellesuppe

Vermicellesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1,1 l.hønsebouillon
1 lilleløg, hakket
2 stilkecitrongræs, hakkede og knuste
2 kaffir limeblade, iturevne
1 spsk.limesaft
3 fedhvidløg, hakkede
2 friske røde chilipebre, befriet for frø og hakkede
4 cm.galangal, pillet og hakket
l ½ spsk.fiskesauce
2 tsk.knust palmesukker
115 g.klar vermicelli, udblødt i koldt vand i 10 minutter, afdryppet for vand
2 spsk.grofthakkede korianderblade
 blade af thailandsk hellig basilikum til pynt
 


Opskrift:

Kom bouillon, løg, citrongræs, limeblade, limesaft, hvidløg, chilipebre og galangal i en gryde, og lad det simre i 20 minutter.

Rør fiskesauce og sukker i. Tilsæt nudler, når sukkeret er smeltet, og kog 1 minut. Rør koriander i. Hæld suppen op i varme skåle og pynt den med basilikumblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5843 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu