usmuttede, snittede mandler 75 g. usmuttede, snittede mandler
100
g.
smør 100 g. smør
170
g.
sukker 170 g. sukker
1
tsk.
stødt kanel 1 tsk. stødt kanel
2
små æg (vægtklasse 5) 2 små æg (vægtklasse 5)
pynt: pynt:
100
g.
mørk overtrækschokolade 100 g. mørk overtrækschokolade
evt. kulørt krymmel evt. kulørt krymmel
Opskrift:
Bland mel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel. Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i. Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter. Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker. Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200 grader i 6-8 min. Køl af. Smelt chokoladen over vandbad. Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir. Drys evt. straks med krymmel. (Jeg synes de ser bedst ud uden!)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6921 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider