Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Urte-skinkesovs til pasta

Urte-skinkesovs til pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pastasaucer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.løg, hakkede
125 g.porre, fintsnittet porre
100 g.gulerod, skåret i tern
150 g.knoldselleri skåret i små tern
1 spsk.olie
500 g.flåede tomater
1 lille dstomatpuré (70 g)
0.5-1 tsk.tørret oregano
100 g.kogt hamburgerryg/skinke
3 dl.svinebouillon/vand
0.5 dl.hakket persille
 


Tilbehør:
kogt pasta, reven ost, salat
Opskrift:

Snit alle grønsagerne. Svits dem i olie. Tilsæt alle ingredienser undtagen hamburgerryg. Kog sovsen 10 min under låg ved svag varme. Tilsæt fintstrimlet hamburgerryg/skinke.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13934 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu