Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejepande med peberfrugt og spirer

Rejepande med peberfrugt og spirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejepande med peberfrugt og spirer, billede 4 Rejepande med peberfrugt og spirer, billede 1 Rejepande med peberfrugt og spirer, billede 2 Rejepande med peberfrugt og spirer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 broccoli
2 porer, i skiver
1 rød peberfrugt i tern
1 squash, skåret i tern
1 spsk.olie
4 dl.vand
 evt. 1 tsk. fiskebouillon
 
2-3 dl.bønnespirer
 
500 g.rejer
 spsk.Maizena majsstivelse
 salt
 peber
 


Opskrift:

Broccoli-stilken skæres i tern og de grønne buketter opdeles i små buketter. Squash, porer og peberfrugt udskæres. Hæld vandet op i et deciliter mål eller lign.

Sæt en sauterpande eller wok over på stærk varme. Svits grøntsagerne på en varm pande i olien i 1 – 2 minutter under omrøring. Forlad ikke panden - Det går stærkt.

Når grøntsagerne begynder ar bide sig fast i bunden, skal vandet hældes på under omrøring.

Tilsæt bønnespirer og lad småsimre under låg i 2 min.

Tilsæt rejerne. Retten jævnes med en maizenajævning. Retten smages til med salt og peber.

Server med kogte nudler eller ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 25884 gange,
og udskrevet 780 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

henrik  -  2015-01-17 14:08:04
Jeg må indrømme, at det blev en kedelig ret uden meget smag. Måtte forbedre med fløde og karry. Jeg tror vandmængden er for stor ...


Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker reje opskrift, kan anbefales.