Rødfisk i folie

Rødfisk i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 rødfisk i fileter
 
 Endvidere:
1 spsk.olie
0.5 tsk.hvid peber
 Løvstikke
 Timian
250 g.champignon
4 skalotteløg
 Citronskiver
 Persille
 
 
Opskrift:
Et kraftigt stykke folie pensles med olie Drys hvid peber, salt og tørret eller frisk timian og løvstikke på Læg 1 filet på folien Fisken pensles med lidt olie Drys timian, salt og peber på fisken Læg champignon, løg og rejer på fisken Luk pakken godt til.

Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180o Pakken åbnes og pyntes med citron og persille Server med flutes, kartofler eller salat.

En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen





karakterer:
Opskriften er vist 30821 gange,
og udskrevet 1289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-12 14:49:12
Der står ikke noget om rejer i ingrediens listen ??? Hvor mange rejer skal man bruge - eller skal de slet ikke være der??