Rødfisk med safranurter

Rødfisk med safranurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.filet af rødfisk
 
 Grøntsager:
500 g.Pastinak - majroe - rødløg eller Gulerod - persillerod - løg
 
 Endvidere:
½ spsk.olie
0.25 tsk.safran
1 dl.hvidvin
1 dl.fløde
1 spsk.citronsaft
1 æggehvide
2 spsk.olie
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i tern - svitses 4-5 min. i olie

Safran knuses og opløses i hvidvin Vin og fløde hældes over grøntsagerne Småkoger et par min. til de er knap møre Smages til med citronsaft, salt og peber Æggehviden piskes næsten stiv

Olien varmes Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Drysses med salt - vendes i æggehviden og steges ca. 3-4 min. på hver side.

Serveres med de varme safranurter





karakterer:
Opskriften er vist 10223 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Da jeg ikke kunne købe rodfrugter brugte jeg rødløg, bladselleritoppe og sukkerærter. Tilføjede desuden lidt hvid balsamico til sovsen. Fisken lagde jeg i et ildfastfad, kogte grøntsagerne i væden og hældte det over fisken, som så kom i ovnen. Det smagte bare superdejligt.