Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødfisk med safranurter

Rødfisk med safranurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.filet af rødfisk
 
 Grøntsager:
500 g.Pastinak - majroe - rødløg eller Gulerod - persillerod - løg
 
 Endvidere:
½ spsk.olie
¼ tsk.safran
1 dl.hvidvin
1 dl.fløde
1 spsk.citronsaft
1 æggehvide
2 spsk.olie
½ tsk.salt
 
 


Opskrift:

Grøntsagerne skæres i tern - svitses 4-5 min. i olie

Safran knuses og opløses i hvidvin Vin og fløde hældes over grøntsagerne Småkoger et par min. til de er knap møre Smages til med citronsaft, salt og peber Æggehviden piskes næsten stiv

Olien varmes Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Drysses med salt - vendes i æggehviden og steges ca. 3-4 min. på hver side.

Serveres med de varme safranurter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8346 gange,
og udskrevet 222 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Else S. Buus  -  0000-00-00 00:00:00
Da jeg ikke kunne købe rodfrugter brugte jeg rødløg, bladselleritoppe og sukkerærter. Tilføjede desuden lidt hvid balsamico til sovsen. Fisken lagde jeg i et ildfastfad, kogte grøntsagerne i væden og hældte det over fisken, som så kom i ovnen. Det smagte bare superdejligt.