Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havkat Indienne

Havkat Indienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :





Ingredienser:
700 g.havkatfilet i skiver
 
 Endvidere:
2 dl.æblemost
½ tsk.salt
 
 Sovs:
50 g.margarine
2 tsk.karry
1 finthakket løg
1 dl.suppe
1 dl.æblemost fra fisken
1 dl.fløde
 
 


Opskrift:

Læg fisken i et smurt ildfast fad Hæld æblemost og salt over Sæt fadet i ovnen ca. 25 min. ved 170 grader

Margarine, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med suppe, fiskefond og fløde




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14288 gange,
og udskrevet 352 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu