Spinatpakker

Spinatpakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.blancheret hakket spinat fra Sønderjydsk kål
35 g.smør/margarine
4 spsk.hvedemel
3 dl.mælk
4 pladerbutterdej
4 tykkeskiver hamburgerryg
Opskrift:
Lav en smørbolle af smeltet smør/margarine, tilsæt mel og rør godt. Mælken kommes i lidt ad gangen, kom evt. lidt mere mælk i og til sidst den optøede spinat. Spinatmassen skal være tyk.

Butterdejspladerne rulles ud. På hver halvdel lægges en skive hamburgerryg, og spinatmassen kommes ovenpå. Fold dejen og pensl med lidt vand. Tryk kanterne sammen med en gaffel, rids eller prik i dejen, så dampen kan slippe ud. Bages i ovn ved 200 grader ca. 35 min. til spinatpakkerne er brune og sprøde.

Serveringsforslag: Spinatpakker med en god grøn salat. En tomatsalat bestående af tomater og rå løg eller revne gulerødder vil også være fin til spinatpakkerne.

I stedet for hakket spinat kan grønkål anvendes.





karakterer:
Opskriften er vist 13403 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu