Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatpakker

Spinatpakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.blancheret hakket spinat fra Sønderjydsk kål
35 g.smør/margarine
4 spsk.hvedemel
3 dl.mælk
4 pladerbutterdej
4 tykkeskiver hamburgerryg


Opskrift:

Lav en smørbolle af smeltet smør/margarine, tilsæt mel og rør godt. Mælken kommes i lidt ad gangen, kom evt. lidt mere mælk i og til sidst den optøede spinat. Spinatmassen skal være tyk.

Butterdejspladerne rulles ud. På hver halvdel lægges en skive hamburgerryg, og spinatmassen kommes ovenpå. Fold dejen og pensl med lidt vand. Tryk kanterne sammen med en gaffel, rids eller prik i dejen, så dampen kan slippe ud. Bages i ovn ved 200 grader ca. 35 min. til spinatpakkerne er brune og sprøde.

I stedet for hakket spinat kan grønkål anvendes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10616 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu