Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Helleflynder i sennepssovs

Helleflynder i sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Helleflynder i sennepssovs, billede 4 Helleflynder i sennepssovs, billede 1 Helleflynder i sennepssovs, billede 2 Helleflynder i sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
   
  Sovs:
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

 
  Visk:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Timian, tørret
laurbærblade
   
  Glacerede grønsager:
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Rosenkål. dybfrost
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Svits de finthakkede løg i en kasserolle. Drys hvedemel over løgene og tilsæt hvidvin og visk og kog ind Tilsæt mælk, sennep, salt og peber.

Læg fisken i et ildfast fad Fisk visken op og hæld sovsen over Sæt fadet i ovnen i 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Glacerede grønsager:
De skrællede gulerødder skærwes i tynde skiver, rosenkålen halveres.

Gullerødderne saugteres i smør. Vand, rosenkål, salt og peber tilsættes. dampes møre 5-10 minutter og vandet er dampet næsten af.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 50408 gange,
og udskrevet 898 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12660 (3014 kcal)
KJ pr. Pers. 3165 (753 kcal)
Vægt ialt 3800 gram
Vægt pr. Pers. 950 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tina  -  2020-04-16 18:51:35
Forstår ikke helt at der står glaseret grønsager, de er jo bare dampede eller har jeg misset noget i opskriften?