Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med kold sennepssovs

Laks med kold sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :





Ingredienser:
4 tykke lakseskiver
 
 Marinade:
½ dl.citronsaft
 tsk.salt
 tsk.sukker
1 tsk.friskkværnet peber
 
 Sovs:
2 dl.cremefraiche 18 %
1 dl.tør hvidvin
2 spsk.sennep
1 spsk.tørret esdragon
2 spsk.kapers
 
 


Opskrift:

Bland marinaden på en tallerken Vend lakseskiverne i marinaden Læg dem i en dobbelt plastpose - luk posen tæt Lad laksen trække 6-12 timer i marinaden i køleskabet

Dup skiverne tørre Steg dem nogle minutter på hver side

Rør cremefraiche med vin Smag til med de øvrige ingredienser Lad sovsen trække i køleskabet i mindst 30 min.

Server laksen med sennepssovs, ris og sukkerærter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15695 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-07-27 19:44:40
I stedet for den hvidvinen (som jeg ikke lige havde) brugte jeg et skvat hvidvinseddike.