Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Laks med kold sennepssovs

Laks med kold sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :



Ingredienser:
4 tykke lakseskiver
 
 Marinade:
½ dl.citronsaft
 tsk.salt
 tsk.sukker
1 tsk.friskkværnet peber
 
 Sovs:
2 dl.cremefraiche 18 %
1 dl.tør hvidvin
2 spsk.sennep
1 spsk.tørret esdragon
2 spsk.kapers
 
 
Opskrift:
Bland marinaden på en tallerken Vend lakseskiverne i marinaden Læg dem i en dobbelt plastpose - luk posen tæt Lad laksen trække 6-12 timer i marinaden i køleskabet

Dup skiverne tørre Steg dem nogle minutter på hver side

Rør cremefraiche med vin Smag til med de øvrige ingredienser Lad sovsen trække i køleskabet i mindst 30 min.

Server laksen med sennepssovs, ris og sukkerærter

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16390 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-07-27 19:44:40
I stedet for den hvidvinen (som jeg ikke lige havde) brugte jeg et skvat hvidvinseddike.