Hellefisk i sennepssovs

Hellefisk i sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :     

Ingredienser:
4 pæne fiskekoteletter af hellefisk
 
 Kogelage:
2 l.vand
1 laurbærblad
2 skalotteløg i skiver
1 kvisttimian
2 kvistepersille
5 helepeberkorn
2 tsk.salt
2 glastør hvidvin
 
 Sovs:
2 skalotteløg
1-2 spsk.margarine
3 dl.mælk
2 dl.kogelage
2 spsk.stærk fransk sennep
 Salt
 peber
 Maizena
 
 Pynt:
 Finthakket persille
 
Opskrift:
Kog fisken i kogelagen ved svag varme i ca. 8 min.

Svits de finthakkede løg i en kasserolle Tilsæt mælk og kogelage Kog sovsen op Jævn sovsen med Maizena Tilsættes sennep, salt og peber

Læg fisken i et ildfast fad Hæld sovsen over Sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 230o





karakterer:
Opskriften er vist 17287 gange,
og udskrevet 622 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu