| |
|
Hellefisk i sennepssovs
Hellefisk i sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | pæne fiskekoteletter af hellefisk 4 pæne fiskekoteletter af hellefisk | | | | | | Kogelage: Kogelage: | 2 | l. | vand 2 l. vand | 1 | | laurbærblad 1 laurbærblad | 2 | | skalotteløg i skiver 2 skalotteløg i skiver | 1 | kvist | timian 1 kvist timian | 2 | kviste | persille 2 kviste persille | 5 | hele | peberkorn 5 hele peberkorn | 2 | tsk. | salt 2 tsk. salt | 2 | glas | tør hvidvin 2 glas tør hvidvin | | | | | | Sovs: Sovs: | 2 | | skalotteløg2 skalotteløg | 1-2 | spsk. | margarine 1-2 spsk. margarine | 3 | dl. | mælk 3 dl. mælk | 2 | dl. | kogelage 2 dl. kogelage | 2 | spsk. | stærk fransk sennep 2 spsk. stærk fransk sennep | | | Salt Salt | | | peber peber | | | Maizena Maizena | | | | | | Pynt: Pynt: | | | Finthakket persille Finthakket persille | | | |
| |
Kog fisken i kogelagen ved svag varme i ca. 8 min.
Svits de finthakkede løg i en kasserolle
Tilsæt mælk og kogelage
Kog sovsen op
Jævn sovsen med Maizena
Tilsættes sennep, salt og peber
Læg fisken i et ildfast fad
Hæld sovsen over
Sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 230o
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 15960 gange, og udskrevet 585 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|