Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandefisk med kinesisk soya

Pandefisk med kinesisk soya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :




Ingredienser:
4 rødspætter
 
 Endvidere:
1 stortløg
1 porre
1 ds.flåede tomater
1 tsk.kinesisk soya
 hvedemel
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 


Opskrift:

Fisken vendes i mel Brunes gyldne på panden Læg løgskiver og porreringe på fisken Drys med salt og peber Hæld flåede tomater og kinesisk soya over Læg låg over panden Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8008 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-06-10 00:53:20
Jeg brugte pangasius fisk med samme resultat - pragtfuld spise. Tilføjede lidt sambal Olek samt 3 hvidløg til 2 personer.