Pandefisk med kinesisk soya

Pandefisk med kinesisk soya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :



Ingredienser:
4 rødspætter
 
 Endvidere:
1 stortløg
1 porre
1 ds.flåede tomater
1 tsk.kinesisk soya
 hvedemel
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 
Opskrift:
Fisken vendes i mel Brunes gyldne på panden Læg løgskiver og porreringe på fisken Drys med salt og peber Hæld flåede tomater og kinesisk soya over Læg låg over panden Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8566 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2010-06-10 00:53:20
Jeg brugte pangasius fisk med samme resultat - pragtfuld spise. Tilføjede lidt sambal Olek samt 3 hvidløg til 2 personer.