Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skipperfisk

Skipperfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :





Ingredienser:
4 rødspætter
 
 Endvidere:
1 stortløg
 Citronpeber
 hvedemel
 Fløde
 Ketchup
 Engelsk sovs
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 


Opskrift:

Fisken vendes i mel Brunes gyldne på panden Læg løgskiver på fisken Drys citronpeber på Hæld fløde, ketchup og lidt engelsk sovs ved Læg låg over panden Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7386 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu