Skipperfisk

Skipperfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :

Ingredienser:
4 rødspætter
 
 Endvidere:
1 stortløg
 Citronpeber
 hvedemel
 Fløde
 Ketchup
 Engelsk sovs
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 
Opskrift:
Fisken vendes i mel Brunes gyldne på panden Læg løgskiver på fisken Drys citronpeber på Hæld fløde, ketchup og lidt engelsk sovs ved Læg låg over panden Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.


karakterer:
Opskriften er vist 8014 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu