Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungkarlens rødspætte

Ungkarlens rødspætte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :




Ingredienser:
4 rødspætter
 Endvidere:
1 bdt.dild
1 stortløg
2 storetomater
1 tsk.salt
¼ tsk.friskkværnet peber
150 g.smør
¾ dl.vand
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 


Opskrift:

Panden smøres rigeligt med smør Læg fiskene på panden Læg dild, tomatskiver og hakket løg på fisken Fordel smørklatter over fisken Hæld vandet ved Læg låg over panden Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19103 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hanne  -  2016-08-15 16:44:25
en herlig og nem ret.Samtidig smager den utrolig godt. Jeg bruger dog persille da vi har dild-hadere i familien. Der kan også komme asparges over fiskene.