Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødspætteforret

Rødspætteforret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :





Ingredienser:
6 storerødspætterfileter
 
 Kogelage:
2 dl.vand
1 spsk.eddike
1 tsk.salt
 
 Pynt:
 Salatblade
 Rejer
 Asparges
 Tomatbåde
 Citronskiver
 Dildkviste
 Cremefraiche
 Fransk dijonsennep
 Hakket dild
 Kaviar
 
 


Tilbehør:
Flutes - eller butterdejsskaller
Opskrift:

Del fileterne på langs Rul dem sammen om et lille stykke løg og en dildkvist Luk med tandstikker Stil dem tæt sammen i en lille gryde Hæld kogelagen ved Dampes ved svag varme ca. 10 min. Afkøles i lagen Rør cremefraiche med sennep, hakket dild og lidt salt og peber.

Hæld cremefraiche over fisken og pynt med rejer, asparges, tomat, citronskiver, dildkviste og kaviar




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16335 gange,
og udskrevet 738 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-11-17 23:04:12
mangler ligesom at vide hvor meget af alle disse ingredienser der skal bruges :-(


  -  2008-04-10 13:56:43
Opskriften findes i den allerførste Karoline bog!


hesoe  -  2008-03-10 13:47:47
En udmærket og nem måde at servere fisk på, men der kunne godt have været lidt mere smag ved.


sophie  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækker


weber  -  0000-00-00 00:00:00
stemmer


  -  0000-00-00 00:00:00
skal du ødelægge fisken