Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg med dildblomkål og nye kartofler

Hamburgerryg med dildblomkål og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.hamburgerryg
300 g.blomkål i buketter
0.5 bdt.dild, grofthakket
2 dl.mornaysauce
1 dl.blomkålsvand
 salt
 peber
20 g.smør
2 spsk.hvedemel
400 g.nye kartofler
 


Opskrift:

Hamburgerryg koges i ca. 35 min og trækker i kogevandet yderligere 15 min. Blomkålsbuketterne koges 5-6 min i letsaltet vand, tages op og holdes lune. Vandet gemmes.

Smelt smør og rør mel i. Tilsæt under omrøring skiftevis blomkålsvand og mornaysauce. Krydr med salt og peber. Den grofthakkede dild tilsættes umiddelbart inden servering i saucen og hældes over de lune blomkål.

Kartoflerne koges ca. 20 min. under låg og serveres til den dejlige ret.

Tips:

En god stærk sennep kan anbefales.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (20 stemmer)

Opskriften er vist 20438 gange,
og udskrevet 687 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gæst  -  2009-12-16 15:51:34
Det er en slags flydende ostesovs, som iøvrigt også er rigtig god at komme på pizza


kaj norre  -  2009-01-26 15:24:24
Hvad er mornaysauce