Lyssej med peberrod

Lyssej med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :
Lyssej med peberrod, billede 4 Lyssej med peberrod, billede 1 Lyssej med peberrod, billede 2 Lyssej med peberrod, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.lyssejfilet uden skind
 
 Endvidere:
8 tomater
 
 Sovs:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
4 dl.fiskebouillon
0.5 dl.citronsaft
50 g.reven peberrod
 
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Læg fisken i et smurt ildfast fad Læg tomatskiver på Drys salt og peber over Læg nogle smørklatter på toppen af tomaterne Sæt fadet i ovnen i 15 minutter. ved 200 grader C. alm. ovn.

Smelt smørret og rør melet heri. tilsæt bouillon lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt citronsaft og peberrod, nu må sovsen ikke koge længere. Smag til med salt.

Server med kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 17024 gange,
og udskrevet 405 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu