Lyssej i ovn

Lyssej i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :

Ingredienser:
600 g.filet af lyssej
 
 Sovs:
1 hakket madæble
1 hakket løg
3 dl.tomatpure
 
 
Opskrift:
Læg fisken i et smurt ildfast fad Drys hakket løg og æble over Hæld tomatpure over Drys salt og peber over Sæt fadet i ovnen i 25 min. ved 200 grader


karakterer:
Opskriften er vist 36496 gange,
og udskrevet 844 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

laila  -  2007-02-08 10:12:49
hvad serverer man dertil?

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Er en god slankeret. Æble og løg anbefales at hakkes meget fint. Husk salt og peber!