Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lyssej i ovn

Lyssej i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.filet af lyssej
 
 Sovs:
1 hakket madæble
1 hakket løg
3 dl.tomatpure
 
 
Opskrift:
Læg fisken i et smurt ildfast fad Drys hakket løg og æble over Hæld tomatpure over Drys salt og peber over Sæt fadet i ovnen i 25 min. ved 200 grader

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 35337 gange,
og udskrevet 842 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

laila  -  2007-02-08 10:12:49
hvad serverer man dertil?

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Er en god slankeret. Æble og løg anbefales at hakkes meget fint. Husk salt og peber!