Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lyssej med dild-sennepssovs

Lyssej med dild-sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :

Lyssej med dild-sennepssovs, billede 4 Lyssej med dild-sennepssovs, billede 1 Lyssej med dild-sennepssovs, billede 2 Lyssej med dild-sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.filet af lyssej
 
 Kogelage:
4 dl.hønsebouillon
6 helepeberkorn
 salt
 
 Sovs:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
½ spsk.grov dijonsennep
½ dl.Citronsaft
1 potteHakket dild
 


Opskrift:

Kog fisken ved svag varme 6-7 minutter.

Sennepssovs:
Smelt smørret og pisk melet i Spæd med kogevandet til en god konsistens Kog godt igennem Smag til med sennep, citronsaft, salt og hakket dild.

Server fisken med sovsen over




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 26110 gange,
og udskrevet 779 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jacob Laugesen  -  2012-10-15 22:00:38
Det var en god ret med en rigtig god sovs. Næste gang tror jeg jeg vil bruge en fiske sennep.


Leif  -  2011-02-10 19:47:40
Det smager supergodt. Jeg lavede den også i ovnen. Jeg må sige, at jeg vil være lidt mere varsom med citronen næste gang.


Per  -  2008-08-18 23:31:27
Grønsagstilbehør til denne ret kunne være kogte grønne bønner, grønne asparges eller grønne ærter.


Per  -  2008-08-18 23:30:17
På engelsk heder lyssej pollack, ikke at forveksle med bollocks griner.


Else Jensen  -  2008-08-18 00:07:17
Hvad er lyssej, jeg bor i Canada og mon den kan kobes her og hvad vil navnet vaere. Tak, Else


Per  -  2008-08-17 16:02:21
Fisken bør kun ligge i et lag, så der skal en stor gryde eller sauterpande til, vi valgte at lægge fisken i en bradepande med kogelagen og dække den til med staniol og så sætte den i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.