Alle urterne renses og skæres i strimler.
Urterne sauteres og lægges i bradepanden
Tilsæt hvidvin
Læg fisken ovenpå
Drys salt og peber over
Læg folie over
Sæt bradepanden i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Væden hældes i en gryde
Tilsæt creme fraiche eller piskefløde
Kog væden ned og smag til med salt og peber
Serveres med kartofler og godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 89676 gange, og udskrevet 1723 gange.
Energi:
KJ total 12326 (2934 kcal)
KJ pr. Pers. 3081 (733 kcal)
Vægt ialt 3150 gram
Vægt pr. Pers. 787 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 391 KJ (93 kcal) Protein 6.2 gram Fedt 3.9 gram Kulhydrat 7.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Mette - 2019-05-30 10:58:41 Alt alt ALT for lang tilberedningstid af fisken!!! 15min havde været alt rigeligt. Så synd!
Martin - 2018-12-31 00:22:16 Fisken får alt for lang tid. Nærmere 10-20 minutter.
Vibeke J. - 2018-07-17 21:40:08 Kødet blev en anelse tørt selvom jeg lavede Hollandaisesauce til.
Det var det gæsterne helst ville have til
- 2016-06-06 18:22:33 Det er rigtig god sommer mad :-)
- 2010-02-09 23:29:13 Lavede denne ret til 100 mennesker i foliebakker. Det var et hit! Eksperimenter evt. med forskellige krydderier..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider