Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovndampet Lange med urter

Ovndampet Lange med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lange

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :


Ovndampet Lange med urter, billede 4 Ovndampet Lange med urter, billede 1 Ovndampet Lange med urter, billede 2 Ovndampet Lange med urter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
2.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Langefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
3 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Alle urterne renses og skæres i strimler. Urterne sauteres og lægges i bradepanden Tilsæt hvidvin Læg fisken ovenpå Drys salt og peber over Læg folie over Sæt bradepanden i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Væden hældes i en gryde Tilsæt creme fraiche eller piskefløde Kog væden ned og smag til med salt og peber

Serveres med kartofler og godt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 75292 gange,
og udskrevet 1542 gange.


Energi:
KJ total 12326 (2934 kcal)
KJ pr. Pers. 3081 (733 kcal)
Vægt ialt 3150 gram
Vægt pr. Pers. 787 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 391 KJ (93 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Martin  -  2018-12-31 00:22:16
Fisken får alt for lang tid. Nærmere 10-20 minutter.


Vibeke J.  -  2018-07-17 21:40:08
Kødet blev en anelse tørt selvom jeg lavede Hollandaisesauce til. Det var det gæsterne helst ville have til


  -  2016-06-06 18:22:33
Det er rigtig god sommer mad :-)


  -  2010-02-09 23:29:13
Lavede denne ret til 100 mennesker i foliebakker. Det var et hit! Eksperimenter evt. med forskellige krydderier..