Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskepakker med løg og champignon

Torskepakker med løg og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :





Ingredienser:
4 gode stykker torskefilet
 
 Endvidere:
1 spsk.olie
½ tsk.hvid peber
 Løvstikke
 Timian
250 g.champignon
4 skalotteløg
 Citronskiver
 Persille
 
 


Opskrift:

Et kraftigt stykke folie pensles med olie Drys hvid peber, salt og tørret eller frisk timian og løvstikke på Læg 1 filet på folien Fisken pensles med lidt olie Drys timian, salt og peber på fisken Læg champignon, løg og rejer på fisken Luk pakken godt til Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180o Pakken åbnes og pyntes med citron og persille Server med flutes, kartofler eller salat

En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10421 gange,
og udskrevet 396 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-08-28 17:05:48
hvor kom rjerne fra