| |
|
Torskepakker med løg og champignon
Torskepakker med løg og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | gode stykker torskefilet 4 gode stykker torskefilet | | | | | | Endvidere: Endvidere: | 1 | spsk. | olie1 spsk. olie | 0.5 | tsk. | hvid peber0.5 tsk. hvid peber | | | Løvstikke Løvstikke | | | Timian Timian | 250 | g. | champignon 250 g. champignon | 4 | | skalotteløg 4 skalotteløg | | | rejer rejer | | | | | | Pynt: Pynt: | | | Citronskiver Citronskiver | | | Persille Persille | | | | | | |
| |
Et kraftigt stykke folie pensles med olie
Drys hvid peber, salt og tørret eller frisk timian og løvstikke på
Læg 1 filet på folien.
Fisken pensles med lidt olie
Drys timian, salt og peber på fisken.
Læg champignon, løg og rejer på fisken
Luk pakken godt til.
Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180 grader C.
Pakken åbnes og pyntes med citron og persille
Server med flutes, kartofler eller salat
En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11132 gange, og udskrevet 419 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2008-08-28 17:05:48 hvor kom rjerne fra
|
|