Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persillerøræg med hamburgerryg

Persillerøræg med hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tsk.hvedemel
1 dl.letmælk
2 æg
 Salt
 peber
1 tsk.margarine
1/4 bundtpersille
50 g.hamburgerryg


Opskrift:

Pisk melet ud i lidt af mælken. Tilsæt resten af mælken, æggene, salt og peber.

Smelt fedtstoffet i en lille gryde. Hæld blandingen i, varm den forsigtigt op og rør hele tiden mod bunden. Røræggen er færdig når den er tyk og cremet.

Strø rigeligt med fint klippet persille over, server med hamburgerryg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8591 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu