Persillerøræg med hamburgerryg

Persillerøræg med hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk.hvedemel
1 dl.letmælk
2 æg
 Salt
 peber
1 tsk.margarine
0.25 bundtpersille
50 g.hamburgerryg
Opskrift:
Pisk melet ud i lidt af mælken. Tilsæt resten af mælken, æggene, salt og peber.

Smelt fedtstoffet i en lille gryde. Hæld blandingen i, varm den forsigtigt op og rør hele tiden mod bunden. Røræggen er færdig når den er tyk og cremet.

Strø rigeligt med fint klippet persille over, server med hamburgerryg.





karakterer:
Opskriften er vist 10799 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu