Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Maskintorsk - stærk

Maskintorsk - stærk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.torskefilet
 
 Endvidere:
 Salt
 Peber
1 spsk.Karry
1 spsk.Paprika
 Løg i skiver
 Kartofler i skiver
1 ps.frosne suppeurter
75 g.margarine
 
 


Opskrift:

Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Ingredienserne lægges lagvis i en gryde Lidt vand hældes ved Fordel smørklatter over retten Koges ca. 25 min. ved svag varme til alt er mørt Suppeurterene kan erstattes med andre grøntsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15541 gange,
og udskrevet 302 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dan R. Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Udskift med fordel margarinen med smør