Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk med dild-sennepssovs

Torsk med dild-sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :


Torsk med dild-sennepssovs, billede 4 Torsk med dild-sennepssovs, billede 1 Torsk med dild-sennepssovs, billede 2 Torsk med dild-sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
   
  Kogelage:
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 Peberkorn, sorte
   
  Sovs:
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   


Opskrift:

Del fisken i portionsstykker og kog den ved svag varme 6-7 min.

Smelt smørret og pisk melet i Spæd med kogevandet til en god konsistens Kog godt igennem Smag til med sennep, citronsaft, salt og hakket dild

Server fisken med sovsen over




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23819 gange,
og udskrevet 498 gange.


Energi:
KJ total 3906 (930 kcal)
KJ pr. Pers. 976 (232 kcal)
Vægt ialt 1254 gram
Vægt pr. Pers. 313 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 311 KJ (74 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 1.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu