Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefrikadeller

Torskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Torskefrikadeller, billede 4 Torskefrikadeller, billede 1 Torskefrikadeller, billede 2 Torskefrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
250 gram Spæk fersk
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Muskat, friskrevet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Den rensede og benfri torsk presses og tørres med et klæde. Den hakkes to gange og røres med de øvrige ingredienser.

Steges og serveres med smeltet smør, friskkogte kartofler eller kartoffelsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 44163 gange,
og udskrevet 537 gange.


Energi:
KJ total 15161 (3609 kcal)
KJ pr. Pers. 1516 (360 kcal)
Vægt ialt 2219 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 683 KJ (162 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

anne-marie  -  2017-08-10 20:31:45
evt, med fine kartoflr og sursødsause


Dorthe F.  -  2014-01-09 21:23:50
Rigtig gode med bacon isf flæsk, og fuldkornsspeltmel frem for hvedemel. Lækker konsistens!


Per  -  2013-02-22 10:56:57
Løg og spæk skal jo også hakkes.


torsken  -  0000-00-00 00:00:00
i stede for spæk kan der bruges røget bacon