Torskefrikadeller

Torskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :
Torskefrikadeller, billede 4 Torskefrikadeller, billede 1 Torskefrikadeller, billede 2 Torskefrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
250 gram Spæk fersk
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Muskat, friskrevet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Den rensede og benfri torsk presses og tørres med et klæde. Den hakkes to gange og røres med de øvrige ingredienser.

Steges og serveres med smeltet smør, friskkogte kartofler eller kartoffelsalat.


karakterer:
Opskriften er vist 49241 gange,
og udskrevet 598 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15161 (3609 kcal)
KJ pr. Pers. 1516 (360 kcal)
Vægt ialt 2219 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 683 KJ (162 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

anne-marie  -  2017-08-10 20:31:45
evt, med fine kartoflr og sursødsause

Dorthe F.  -  2014-01-09 21:23:50
Rigtig gode med bacon isf flæsk, og fuldkornsspeltmel frem for hvedemel. Lækker konsistens!

Per  -  2013-02-22 10:56:57
Løg og spæk skal jo også hakkes.

torsken  -  0000-00-00 00:00:00
i stede for spæk kan der bruges røget bacon