Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønærtesupper

Grønærtesupper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.ubælgede ærter (= 1/2 kg bælgede)
1 1/2 l.urte- eller hønsebouillon
1 spsk.smør/margarine
1 spsk.mel
1-2 spsk.friskhakket citronmelisse
 Salt
 Sukker
 


Opskrift:

Ærterne bælges og skylles. Bouillonen bringes i kog. Ærterne lægges i og koges 10 minutter, hvorefter de pureres gennem en sigte. Mel og fedtstof røres sammen til en bolle, som koges i suppen i ca. 10 minutter, til bollen er smeltet. Puréen røres i suppen, der gives et kort opkog. Suppen smages til med salt, sukker og finthakket citronmelisse. Suppen serveres varm med ristede brødterninger eller kold med frossen flødepeberrod.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22349 gange,
og udskrevet 346 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rita  -  2010-06-12 12:08:59
Rigtig god opskrift, hvor mængden af ærter er passende. Nem og hurtig at lave, og når kun ærterne pureres undgår man sprøjt i køkkenet.