små pakker (113 g) grønærter, frosne 2 små pakker (113 g) grønærter, frosne
2
spsk.
hakkede løg 2 spsk. hakkede løg
50
g.
smør 50 g. smør
4
dl.
hønsebouillon af terning 4 dl. hønsebouillon af terning
6
dl.
mælk 6 dl. mælk
125
g.
kogt skinke 125 g. kogt skinke
salt salt
peber peber
1,2
dl.
yoghurt naturel 1,2 dl. yoghurt naturel
Opskrift:
Tø ærterne så meget op, at den ene pose kan moses med en gaffel. Smelt 50 g smør i en gryde og damp de hakkede løg. Tilsæt de mosede ærter samt mælk og bouillon. Bring suppen i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt de hele ærter og den finthakkede skinke. Smag til med salt og peber. Lige inden serveringen røres yoghurten i. Suppen serveres varm.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11687 gange, og udskrevet 281 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider