Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønærtesuppe med creme fraiche og laks

Grønærtesuppe med creme fraiche og laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.frosne ærter
1 l.vand med bouillonterninger
50 g.smør
3 dl.kaffefløde
1 dl.piskefløde
 salt
 hvid peber
2 dl.creme fraiche
6 strimler ferskrøget laks
 


Opskrift:

Ærterne kommes i en gryde med vand og bouillonterninger. Koges i 20 minutter. Blandes eller gnides gennem en sigte, kommes tilbage i gryden med smør og de to slags fløde og smages til med salt og hvid peber. Suppen serveres med creme fraiche eller flødepeberrod og en strimel røget laks. I stedet for laks kan de komme fine små frosne ærter på suppen samt klippet persille, ligesom rejer også smager godt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13097 gange,
og udskrevet 408 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu