Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg i tartelet

Hamburgerryg i tartelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
300 g.kogt kold hamburgerryg i mindre stykker
100 g.champignon i kvarte
0.5 porre i skiver
0.25 bdt.friskhakket persille
2 dl.mælk
30 g.smør
15 g.hvedemel
 salt
 peber
 muskatnød
4-6 tarteletter
 


Opskrift:

Porre og champignon sauteres let af. Drysses og omrøres med mel. Mælken tilsættes og der røres. Smag til med salt, peber og muskatnød. Inden servering i de varmede tarteletter tilsættes hamburgerryg og friskhakket persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 27786 gange,
og udskrevet 830 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

christine jensen  -  2007-04-21 11:42:47
jeg elsker den