piskefløde (pisket til skum)½ l. piskefløde (pisket til skum)
3-4
bananer, skåret i skiver3-4 bananer, skåret i skiver
Pynt Pynt
Flødeskum Flødeskum
Syltede frugter, eller friske bær Syltede frugter, eller friske bær
Opskrift:
Bunden blandes sammen og lægges ud på en bageplade med bagepapir.
Bunden bages ca. 12 minutter ved 200 grader.
Fyldes lægges på den ene halvdel af bunden.
Dette rulles sammen.
De sprøde kanter skæres af.
Derefter pyntes rouladen med flødeskum og syltede frugter eller friske bær.
Rouladen serveres kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 25607 gange, og udskrevet 481 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider