Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Green Lentil Curry (Grønne linser i karry)

Green Lentil Curry (Grønne linser i karry), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne linser

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
100 g.grønne linser lægges i vand natten
1 ds.Sharwoods Tamatar Madras karry sauce
0.5 ds.vand
2 spsk.olie
1 løg - fint hakket
1 fedhvidløg
 


Opskrift:

Hæld vandet fra linserne og lad dem småkoge i over 30-45 min. i karrysaucen plus vand, til linserne har absorberet det meste af saucen. Svits løg og hvidløg gyldne. Rør løgene i linserne og server pyntet med løgringe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 33062 gange,
og udskrevet 381 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Søren  -  2013-08-13 17:17:11
OBS ... Grønne og røde linser skal IKKE iblødsættes som bønner og kikærter. De skal bare koges, hvilket også står på poserne.


  -  2012-03-01 15:54:31
Sharwoods Tamatar Madras karry sauce...hvor køber man det? Vi har ikke nogle tyrkiske grønthandlere eller indiske specialbutikker i min by. Kan det evt. erstattes med noget andet?


Trine  -  2010-03-04 16:52:59
OBS at linser skal stå i blød 12 timer før kogning, hvilket skal ske i nyt vand.


Per  -  2008-07-14 21:44:23
ds er forkortelse for dåse, så det må være meningen at man lige fylder halvt dåsen der har været karrysauce i, så får man også det hele med.


vand  -  2008-07-14 16:22:36
1/2 ds vand? Hvad er ds?


Cathrine  -  2007-03-07 19:28:56
ja hvis du siger det . så prøver vi den .


Amanda  -  0000-00-00 00:00:00
super god til fremlæggelser i ´skolen!!