Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan

Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.hamburgerryg
120 g.ris
0.5 bakkespiremix/bønnespirer
0.25 rød peberfrugt i små tern
0.5 porre i strimler, godt skyllet
1 dl.hønsebouillon
2 tsk.karry
 olie
1  banan
 
Opskrift:
Hamburgerryg sættes over at koge. Bør koge ca. 30 minutter ved svag varme.

Risene koges efter anvisning og afkøles herefter i sigte.

Skær fire skiver af den ene halvdel og gem resten til tarteletter. Peberfrugt, porre og bønnespirer svitses af sammen med karry og tilsættes herefter ris. Varm godt igennem sammen med 1 deciliter bouillon.

Banan deles i 2 stykker og steges af i pande sammen med skiverne fra hamburgerrygen.





karakterer:
Opskriften er vist 27794 gange,
og udskrevet 577 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er go`