Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan

Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.hamburgerryg
120 g.ris
0.5 bakkespiremix/bønnespirer
0.25 rød peberfrugt i små tern
0.5 porre i strimler, godt skyllet
1 dl.hønsebouillon
2 tsk.karry
 olie
1  banan
 


Opskrift:

Hamburgerryg sættes over at koge. Bør koge ca. 30 minutter ved svag varme.

Risene koges efter anvisning og afkøles herefter i sigte.

Skær fire skiver af den ene halvdel og gem resten til tarteletter. Peberfrugt, porre og bønnespirer svitses af sammen med karry og tilsættes herefter ris. Varm godt igennem sammen med 1 deciliter bouillon.

Banan deles i 2 stykker og steges af i pande sammen med skiverne fra hamburgerrygen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 23955 gange,
og udskrevet 495 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

leomor  -  0000-00-00 00:00:00
Den er go`