Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan

Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.hamburgerryg
120 g.ris
0.5 bakkespiremix/bønnespirer
0.25 rød peberfrugt i små tern
0.5 porre i strimler, godt skyllet
1 dl.hønsebouillon
2 tsk.karry
 olie
1  banan
 
Opskrift:
Hamburgerryg sættes over at koge. Bør koge ca. 30 minutter ved svag varme.

Risene koges efter anvisning og afkøles herefter i sigte.

Skær fire skiver af den ene halvdel og gem resten til tarteletter. Peberfrugt, porre og bønnespirer svitses af sammen med karry og tilsættes herefter ris. Varm godt igennem sammen med 1 deciliter bouillon.

Banan deles i 2 stykker og steges af i pande sammen med skiverne fra hamburgerrygen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 25133 gange,
og udskrevet 543 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

leomor  -  0000-00-00 00:00:00
Den er go`