Brunsvigerkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren udrøres i det lunede mælk og i de 150 g. smeltede smør.
Pisk æggene og rør dem i sammen med sukker og salt. Tilsæt mel og rør til dejen bliver glat. Dejen skal stå et lunt sted og hæve i en halv time. Kom dejen i en smurt bradepande ca. 33x38 cm., prik dejen med et træskaft (enden af en grydeske, eller lign.) så der bliver små fordybninger. Bland fyldet: Rør smeltet smør sammen med farinen, sirup og kanelen. Fordel det over gærdejen og lad dejen efterhæve til dobbelt størrelse ca. 20 minutter. Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 25-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 192524 gange,
og udskrevet 5183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (135 stemmer) |
|
Kommentarer Irene Petersen - 2018-11-04 16:31:24 En Fantastiks dejlig og let brunsviger,har prøvet mange forskellige den her er den bedste til dato,en god ide med sirup,jeg brugte dog vanilje som også giver en god smag.🤗👍🏽 Birte - 2017-08-25 14:58:08 Har ofte hentet ideer herindefra, om det er mad eller bageopskrifter, har jeg været fuldt tilfreds. Tina - 2017-07-22 07:41:14 Super god opskrift. Bager den også som glutenfri til min datter. Erstatter bare hvedemel med den røde finax mjolmix, den bliver så god😀 anonym - 2014-11-21 10:24:06 God opskrift,dog skal du være opmærksom på at selv om du retter i antal så bliver der ikke automatisk rettet i størrelsen på emnet hvori dejen skal ligge...dette kan jo blive til noget besvær hvis man ikke lige har lagt mærke til det,eller ikke kender kagen der bages så man ikke ved hvor stor den egentlig bliver... Bare lige et lille godt råd... anonym - 2014-03-01 11:14:15 Super god kage :D Maria Jensen - 2013-10-26 17:48:59 Rigtig god opskrift !!! anonym - 2013-06-18 13:22:33 En dejlig let opskrift at forstå anonym - 2013-06-05 16:37:07 Mmmmmmmmmm jeg elsker brunsviger, det smager namnam godt;-) Thomas - 2012-03-09 16:42:18 Super kage!! Dog vil jeg bruge mindre smør til snasket næste gang, da jeg synes, den sejlede lidt anonym - 2011-06-28 15:38:50 godt men det må også være uden sirup Amanda - 2011-06-07 16:34:30 Den smager lækkert! :) Kan varmt anbefales lene - 2011-03-16 10:15:34 Denne kake er en bestselger på et dansk bursdagsselskap. denne kaken er fra fyn i danmark Lasse - 2010-03-09 20:00:55 Går godt med dejen fra MAIZENA Quickboller. Så skal du kun tænke på fyldet. Jane - 2008-03-05 16:09:19 Brug bagepulver i stedet for gær, ca. 2 tsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne