Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sursødsovs

Sursødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sursødsovs, billede 4 Sursødsovs, billede 1 Sursødsovs, billede 2 Sursødsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 spsk.eddike
4 spsk.sukker
2,5 dl.piskefløde
2 dl.mælk
75 g.margarine
3 spsk.hvedemel
 salt
5 dl.suppe
 


Opskrift:

75 g magarine smeltes i en gryde og 3 spsk mel kommes i under kraftig omrøring. (pas på det ikke brænder på) Ca. 1/2 liter suppe tilsættes (lidt af gangen) under omrøring ! Mælk og fløde tilsættes, og hvis man ønsker en tyndere sovs, tilsættes lidt mere suppe. Eddike og sukker røres sammen og tilsættes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 42983 gange,
og udskrevet 1557 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-01-31 12:32:54
lone den suppe du har lavet skal du bruge 1/2 l af til sovs


Per  -  2007-03-12 14:32:38
Suppe eller bouillon evt kartoffelvand, men vand + terning kan bruges


De fire i madklubben.  -  0000-00-00 00:00:00
Vi er spændte på hvad vores koner siger !!


lone  -  0000-00-00 00:00:00
hvad for noget suppe