Sur sød sovs

Sur sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Sur sød sovs, billede 4 Sur sød sovs, billede 1 Sur sød sovs, billede 2 Sur sød sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 g.smør
3 spsk.hvedemel
 
5 dl.bouillon
2 dl.mælk
2.5 dl.piskefløde
 
4 spsk.eddike
4 spsk.sukker
 
 salt
 
Opskrift:
Smør smeltes i en gryde og mel kommes i under kraftig omrøring. (pas på det ikke brænder på)

Bouillon tilsættes (lidt af gangen) under omrøring! Mælk og fløde tilsættes, og hvis man ønsker en tyndere sovs, tilsættes lidt mere bouillon.

Eddike og sukker røres sammen og tilsættes.

Tips:

Af bouillon bruges kogevand/suppe fra det kød du serverer sovsen til, det kunne også være kogevand fra evt. kartofler eller grønsager.

Alternativt kan bruges vand og bouillonterning.


karakterer:
Opskriften er vist 47165 gange,
og udskrevet 1642 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu