Smelt smørret og brun sukret forsigttigt på en pande. Skræl bananerne, halver dem på langs, læg dem i ét lag på panden så de er dækkede af sukkermassen. Lad dem simre stille og roligt i godt 3 minutter, vend dem én gang. Skru helt op for varmen, hæld rommen og likøren over og tag panden af varmen før du flamberer dem ved at sætte ild til den varme alkohol. Portionsanret bananerne med den blødgjorte is samt saucen fra panden. Server straks, så isen ikke smelter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(32 stemmer)
Opskriften er vist 21382 gange, og udskrevet 316 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Nogle der ved hvordan dette smager? Er det noget alle kan lide?
- 0000-00-00 00:00:00 Det ser søreme bare lækkert ud!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider