Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærkager

Jordbærkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.frossen butterdej
1 æg
3-4 spsk.flormelis
1 dl.piskefløde
1 dl.creme fraiche 38%
1 appelsin
250 g.jordbær
 


Opskrift:

Skær butterdej ud i 4 aflange firkanter, pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader C i ca. 15 minutter.

Drys dem med flormelis og sæt dem under grillen, til sukkeret er karamelliseret. Lad dem afkøle.

Pisk fløde, creme fraiche og revet appaelsinskal sammen med 2 spsk flormelis til en luftig creme. Vend halve eller kvarte jordbær i.

Put fyldet i i de flækkede butterdejkager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (167 stemmer)

Opskriften er vist 40147 gange,
og udskrevet 416 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Det må være lidt som butterdejsæsker hvor man skærer toppen af og trykker det midterste af butterdejsstykkerne lidt ned så at der bliver en æske, med buterdejsæskerne kan man også skære nogle strimler ca 1 cm brede og lægge dem rundt i kanten, så bliver der bedre pladds til fyld.


Anne Sofie  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager godt og dufter godt nem at lave