Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Okrasuppe bamya yemegi

Okrasuppe bamya yemegi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Okra

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.friske okra
300 g.oksekød i tern
3 storeløg
5 dåsertomater
2 chilipebre
2 tsk.salt
1 tsk.koncentreret tomatpure
2 tsk.koncentreret citronsaft
 l.varmt vand
 


Opskrift:

Stilken snittes af okraerne, som halveres. De skylles grundigt.

Margarinen smeltes. Kødet og de hakkede løg brunes heri, hvorefter tomaterne , der er skåret i mindre stykker, de hakkede chilipebre og kryderierne brunes med under omrøring i ca. 15 minutter.

Det varme vand og de istandgjorte okra tilsættes, og suppen koger nu under låg i 25 min. for svag varme. Okraerne må endelig ikke koge ud.

Til sidst kommes tomatpureen og citronsaften i. Suppen koger op og serveres med simit.

Tips:

Retten kan fryses og genopvarmes i ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12412 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2012-10-02 15:28:37
Opskriften virker ikke gennemarbejdet. Hvor kom den margarine fra? SKAL suppen koge 25 minutter, eller bare cirka, men tages af først, hvis okraerne viser tegne på udkogning. Hvorfor må okraerne ikke koge ud. De bruges jo netop ofte som jævning.