gul peberfrugt, fint hakket1 gul peberfrugt, fint hakket
100
g.
bredbladet persille, hakket100 g. bredbladet persille, hakket
1
tsk.
mynte1 tsk. mynte
1
icebergsalat1 icebergsalat
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
salt salt
1
knsp.
kanel og kommen 1 knsp. kanel og kommen
Opskrift:
Hæld en kop kogende vand over bulguren og lad trække i en skål i 5 min. Rør tomater, forårsløg, peberfrugt, bulgur og krydderurter sammen i en skål. Krudr godt med salt, hvid peber, kanel, kommen, citron og olie. Serveres kold med blade af icebergsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(13 stemmer)
Opskriften er vist 20775 gange, og udskrevet 414 gange.
Kommentarer
Maj - 2008-06-11 18:38:30 Den Taboulé der var at købe i de franske supermarkeder i sydfrankrig havde persille og kanel i. Det var dog også muligt at købe den med mynte og kanel. så helt gal kan den vel ikke være..
christina - 0000-00-00 00:00:00 det er ikke rigtig taboli. Man kan finde den rigtige opskrift i kogebøger med mad fra mellemøsten!!!
fayez - 0000-00-00 00:00:00 delvis forkert
Helle - 0000-00-00 00:00:00 Taboule er mere enkel, uden peberfrugt, salat kanel og kommen
Bent Ole Jensen - 0000-00-00 00:00:00 Har ikke noget med Thaboullieh at gøre
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider