Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Brødcroutoner

Brødcroutoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4-6 skiveritaliensk brød
 olivenolie
1 fedhvidløg
 frisk, høvlet Parmesan
 
Opskrift:
Skær skorpen fra brødskiverne og skær dem i 11/2 cm tern. Varm en pande op og rist brødet gyldent, mens man efterhånden tilsætter 1-11/2 spsk olivenolie. Tilsæt tilsidst 1 fed presset hvidløg. Lad croutonerne køle af på et par lag køkkenrulle.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 47304 gange,
og udskrevet 591 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-09-26 11:59:22
hvor varmt skal det være, hvor lange tager det, hvor meget olie,skal der bruges?

Mch  -  2013-05-18 23:39:51
Hvad skal man bruge parmesanen til???

..  -  2010-10-09 19:01:46
Kan man prøve med smør? Vi prøver at teste det (-:

Daisy  -  2007-07-25 15:59:48
Italiensbrød er ofte lavet på durum mel.

Henriette  -  0000-00-00 00:00:00
Uh.. de er gode. Men jeg kom til at støde en gang frisk rosmarin med hvidløget og salt i morteren og blande i. Uhmmmmmmmm

Eva  -  0000-00-00 00:00:00
Tak for opskriften, men hvad er egentlig italiensk brød?

AKZO  -  0000-00-00 00:00:00
De er fantastiske!!!