Hamburgerryg med ananas

Hamburgerryg med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hamburgerryg
4 halve skiver ananas
2 spsk.mangochutney
1.5 dl.Ananasjuice
1 bouillonterning
 
Opskrift:
Skær fire lommer på hamburgerryggens overside og stik ananasskiverne ind deri.

Rør mangochutney op med ananassaft og gnid kødet med en del af blandingen.

Opløs bouillonterningen i kogende vand og tilsæt resten af blandingen.

Læg kødet i et ovnfast fad og hæld suppen over. Dæk med folie og stil fadet ind i en 225 grader varm ovn og lad hamburgerryggen stege i 30-40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 60017 gange,
og udskrevet 1224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-27 15:14:21
jeg har serveret kartofler og en bladet salat til. Suppen som hamburgerryggen har stegt/kogt i sier jeg og jævner med meljævning. Det har været et kæmpe hit.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg mangler mange gange tilbehør til kødretterne