Skær fire lommer på hamburgerryggens overside og stik ananasskiverne ind deri.
Rør mangochutney op med ananassaft og gnid kødet med en del af blandingen.
Opløs bouillonterningen i kogende vand og tilsæt resten af blandingen.
Læg kødet i et ovnfast fad og hæld suppen over.
Dæk med folie og stil fadet ind i en 225 grader varm ovn og lad hamburgerryggen stege i 30-40 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 51371 gange, og udskrevet 1166 gange.
Kommentarer
jtr - 2008-09-27 15:14:21 jeg har serveret kartofler og en bladet salat til. Suppen som hamburgerryggen har stegt/kogt i sier jeg og jævner med meljævning. Det har været et kæmpe hit.
Britta - 0000-00-00 00:00:00 Jeg mangler mange gange tilbehør til kødretterne
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider