Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brødstænger (Grissini)

Brødstænger (Grissini), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
7 g.tørgær
 dl.vand
450 g.hvedemel
1 tsk.salt
5 spsk.olivenolie
 havsalt
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Bland tørgær med 1¼ dl lunkent vand. I en anden skål blandes mel og salt. Tilsæt gærblandingen og resten af vandet. Tilsæt olivenolien. Dejen æltes i hånden eller med en maskine med dejkrog. Læg dejen i en smurt skål, dæk den med husholdningsfilm og lad den hæve i en time, til dejen har dobbelt størrelse.

Ælt den lidt og rul den ud i stænger. Læg stængerne på en bageplade dækket med bagepapir. De pensles med olivenolie og drysses med havsalt. De skal efterhæve i 6-8 minutter.

Bag brødstængerne ved 200 grader i 10-15 minutter. De kan holde sig i nogle dage i en lufttæt dåse eller spises straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 31887 gange,
og udskrevet 1021 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Eva  -  2012-02-06 09:14:14
Kan man evt putte lidt hvidløg og persille i dejen?


Christina  -  2009-12-04 10:17:40
De bliver lige gode hver gang. Prøv evt. at skifte 100 g hvedemel ud med 100 g grahamsmel, så de bliver lidt grovere.


super perfekt  -  0000-00-00 00:00:00
uhmm med lidt tun der blandet med mayonaise,peber og citron og nogle tomater ved siden af !!