Honningbrød

Honningbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.honning
75 g.farin
50 g.smør
1 æg
2 spsk.revet appelsinskal
1 spsk.mandler, grofthakkede
1 tsk.natron
1 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.stødt nellike
300 g.mel
 dl.kærnemælk
 
Opskrift:
Smelt honning, farin og smør i en gryde og rør blandingen godt sammen. Sluk for blusset og tilsæt æg, appelsinskal og mandler.

Sigt natron og alle krydderier sammen med mel og rør det i honningblandingen skiftevis med kærnemælk. Fyld dejen i en smurt, meldrysset form og bag ved 170 grader i ca. 1 time på næstnederste rille. Dæmp evt. varmen til 150 grader efter den halve bagetid, hvis overfladen bliver for mørk. Vend forsigtigt honningbrødet ud til afkøling på en bagerist.

En rigtig lækkerbisken til en kop kaffe eller te, skåret i tynde skiver og smurt med koldt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 12275 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu