Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningbrød II

Honningbrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 dl.honning
75 g.farin
50 g.smør
1 æg
2 spsk.revet appelsinskal
1 spsk.mandler, grofthakkede
1 tsk.natron
1 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt ingefær
½ tsk.stødt nellike
300 g.mel
 dl.kærnemælk
 


Opskrift:

Smelt honning, farin og smør i en gryde og rør blandingen godt sammen. Sluk for blusset og tilsæt æg, appelsinskal og mandler.

Sigt natron og alle krydderier sammen med mel og rør det i honningblandingen skiftevis med kærnemælk. Fyld dejen i en smurt, meldrysset form og bag ved 170 grader i ca. 1 time på næstnederste rille. Dæmp evt. varmen til 150 grader efter den halve bagetid, hvis overfladen bliver for mørk. Vend forsigtigt honningbrødet ud til afkøling på en bagerist.

En rigtig lækkerbisken til en kop kaffe eller te, skåret i tynde skiver og smurt med koldt smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7622 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu