Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baltilammegryde

Baltilammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 squash i ca 1 cm tykke skiver
 olie til stegning
500 g.hakket lammekød
1 bk.Cherrytomater
4 cm.ingefær, revet
3 fedhvidløg, knust
3 dl.lamme- eller oksebouillon
 
 Krydderi:
½ tsk.kanel
½ tsk.kardemomme
½ tsk.st. nellike
2-3 laurbærblade, smuldrede
½-1 tsk.spidskommen
½-1 tsk.chili
 


Tilbehør:
Ris og/eller brød
Opskrift:

Bland krydderierne til krydderblandingen.

Steg squashskiverne lysebrune i olie. Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderiblanding. Svitses 1-2 minutter. Tilsæt bouillon og koger 20-30 minutter. Tilsæt squash og tomater og varm igennem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14981 gange,
og udskrevet 289 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole  -  2012-05-23 13:42:09
Ja mærkelig opskrift


  -  2010-12-01 18:06:09
hvornår kommer kødet i?


  -  2009-04-17 16:07:17
Læs opsktift og find ud af at det er noget sludder


Pia  -  2009-02-15 13:07:01
Hvornår kommer kødet i ?


Mathias  -  2007-07-02 19:01:03
Vejledningen kunne være bedre... køddet er ikke nævnt f.eks.