| |
|
Baltilammegryde
Baltilammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | squash i ca 1 cm tykke skiver1 squash i ca 1 cm tykke skiver | | | olie til stegning olie til stegning | 500 | g. | hakket lammekød500 g. hakket lammekød | 1 | bk. | Cherrytomater1 bk. Cherrytomater | 4 | cm. | ingefær, revet4 cm. ingefær, revet | 3 | fed | hvidløg, knust3 fed hvidløg, knust | 3 | dl. | lamme- eller oksebouillon3 dl. lamme- eller oksebouillon | | | | | | Krydderi: Krydderi: | ½ | tsk. | kanel½ tsk. kanel | ½ | tsk. | kardemomme½ tsk. kardemomme | ½ | tsk. | st. nellike½ tsk. st. nellike | 2-3 | | laurbærblade, smuldrede2-3 laurbærblade, smuldrede | ½-1 | tsk. | spidskommen½-1 tsk. spidskommen | ½-1 | tsk. | chili½-1 tsk. chili | | | |
| |
Bland krydderierne til krydderblandingen.
Steg squashskiverne lysebrune i olie.
Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderiblanding.
Svitses 1-2 minutter.
Tilsæt bouillon og koger 20-30 minutter.
Tilsæt squash og tomater og varm igennem.
Serveres med Ris og/eller brød.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 15297 gange, og udskrevet 309 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Ole - 2012-05-23 13:42:09 Ja mærkelig opskrift
- 2010-12-01 18:06:09 hvornår kommer kødet i?
- 2009-04-17 16:07:17 Læs opsktift og find ud af at det er noget sludder
Pia - 2009-02-15 13:07:01 Hvornår kommer kødet i ?
Mathias - 2007-07-02 19:01:03 Vejledningen kunne være bedre... køddet er ikke nævnt f.eks.
|
|