skummet- mini- eller letmælk½ dl. skummet- mini- eller letmælk
1
lille
løg1 lille løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
2
tsk.
tørret rosmarin2 tsk. tørret rosmarin
salt salt
peber peber
1
spsk.
rapsolie til stegning1 spsk. rapsolie til stegning
Opskrift:
Rør lammekødet sammen med æg, hvedemel, mælk, finthakket løg, presset hvidløg, rosmarin, salt og peber.
Farsen kan med fordel hvile i køleskabet ½ time før den formes til frikadeller.
Form farsen til ca. 15 frikadeller, som steges sprøde i olien på en pande ca 10 minutter.
Serveres med f.eks. kartoffelsalat, syltede agurker og gulerødder i fine stave.
Tips:
Hvidløg kan udelades
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(9 stemmer)
Opskriften er vist 30802 gange, og udskrevet 1213 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider