Vandbakkelser med chokoladeglasur

Vandbakkelser med chokoladeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
75 g.smør
75 g.mel
1 dl.vand
2-3 småfriske æg
 
 Creme:
2 dl.sødmælk
½ Vaniljestang
50 g.sukker
2 æggeblommer
2 tsk.majsstivelse
 
1 dl.piskefløde
 
 Glasur:
1 spsk.kakao
100 g.flormelis
1 spsk.vand, spilkogende
 
Opskrift:
Bag smør og mel sammen i en kasserolle. Rør vandet i og lad det bage sammen under omrøring i 1-2 minutter til en tyk klump. Tag gryden af. Pisk æggene i et ad gangen. Dejen skal være så stiv i konsistens, at den kan holde, hvis den trækkes op i en spids.

Lav 8 vandbakkelser på en bageplade belagt med bagepapir med god afstand imellem. Sprøjt dem ud eller sæt på ved hjælp af 2 gafler. Træk dejen op i pyramideform. Bag på næstnederste rille ved 200 grader i 8-10 minutter. Køl af på en rist

Rør de nævnte dele til cremen sammen i en sammen i en kasserolle, vanillestangen skal være flækket. Bring cremen i kog under omrøring og lad koge i 2 minutter. Køl af.

Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme. Rør kakao, flormelis og vand til glasur og fordel glasuren over vandbakkelserne.


karakterer:
Opskriften er vist 34972 gange,
og udskrevet 1041 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Keld  -  2012-08-27 13:35:47
Mængder af ingredienser svare ikke til beskrivelsen af opskriften. da jeg havde fulgt punkt et til punkt og prikke var dejen ikke som der står skrevet. jeg tilføjede mere mel, men frygter for kvaliteten af vandbakkelserne. Konsistensen af vandbakkelserne da jeg puttede dem i ovnen var at de var helt flade og stadig nærmest flydende. Enten er der fejl i opskriften eller også er den ikke beskrevet godt nok. :(