pariserkarotter, frost500 g. pariserkarotter, frost
2-3
spsk.
smør2-3 spsk. smør
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
salt salt
peber peber
100
g.
stenfri sorte oliven100 g. stenfri sorte oliven
Opskrift:
Kog løg og karotter hver for sig i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
Svits løgene i smør, tilsæt karotterne og drys med sukker, salt og peber.
Lad blandingen snurre i 5 minutter.
De sidste par minutter varmes hele eller halve oliven med.
Et dejligt tilbehør til påskens lam.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8458 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider