Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt svinebov med bagte hvidløg

Fyldt svinebov med bagte hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.bovklump uden svær og ben
20 fedhvidløg
 olivenolie
1 bundtbredbladet persille
6 chili
 salt
 peber
 bomuldsgarn
 
 Saute
3 røde peberfrugter
30 fedhvidløg
3 persillerødder
375 g.spinat
 olivenolie
 balsamico
 salt
 peber
 
 Tabouleh
1.5 dl.knækkede hvedekerner
1 bundtpersille
10 småforårsløg
2 modne tomater
0.5 dl.olivenolie
2 lime
 salt
 peber
1 spsk.balsamico
 
3 spsk.olivenolie
250-500 g.cherrytomater
 


Opskrift:

Stil hvedekernerne i blød i 2 dl vand i ca. 24 timer i køleskab.

Halvér cherrytomaterne og stil dem i ovnen ved 90 grader i 2 timer.

Pil de 50 fed hvidløg og vend dem i lidt olie. Bag dem i et fad i ovnen ved 180 grader ca. 30 minutter. Del peberfrugterne på langs og fjern kernerne, vend stykkerne i olie og sæt dem under grill til skindet bobler op og er sort. Afkøl og fjern skindet. Hak den bredbladede persille groft, fjern frø fra chilierne og skær dem i små stykker.

Skær en lomme i svineboven. Krydr med salt og peber. Fyld boven med 20 bagte hvidløg, persille og chili. Luk boven sammen og snør med bomuldsgarn. Dup kødet med køkkenrulle og brun det på en pande i olie.

Krydr med salt og peber. Steg kødet færdigt i ovnen ved 200 grader i 1½-2 timer med 1 dl vand. Tag kødet ud af ovnen. Pak det i stanniol og lad det hvile ca. 20 minutter.

Skær peberfrugterne i strimler. Skær persillerødderne i tern og steg dem møre og sprøde på en pande i lidt olie. Skyl spinaten og kom den i kogende vand et par minutter. Tryk den tør. Vend peberfrugter, hvidløg og spinat på panden med persillerødder. Smag til med salt, peber og lidt balsamico.

Hæld overskydende vand fra hvedekernerne. Bland dem med hakket persille og fintskåret forårsløg. Skær tomater uden kerner i tern. Tilsæt tomat og olivenolie. Smag til med saft og revet skal af lime, salt og peber. Serveres i en skål eller anrettes portionsvis i en kop eller en metalring. Balsamico og olie blandes og ganske lidt hældes på tallerkenen ved servering.

Tips:

I stedet for bov kan der bruges nakkefilet. Samme stegetid.

I stedet for persillerødder kan der bruges svampe eller blegselleri.

Cherrytomaterne og hvidløgene kan laves dagen i forvejen. Tomaterne kan serveres varme eller kolde efter ønske.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11224 gange,
og udskrevet 140 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu